top of page

STORBILVASK AS

Om oss
Oslo Storbilvask er etablert i nye, moderne vaskehaller på Berger. Gjennom flere år i bransjen har vi opparbeidet erfaring og kunnskap som kommer våre kunder til gode. Vi vet at grundig inn- og utvendig rengjøring ikke bare er en nødvendig del av kjøretøyets totale vedlikehold, men også en viktig del av en bedrifts profilering, de er mobile "utstillingsvinduer". Hos oss kan du stole på at kjøretøyet blir grundig og effektivt rengjort og skånsomt behandlet av ansvarsfulle medarbeidere. 
Som tjenesteleverandør betyr det alt at våre kunder blir fornøyde, så fornøyde at de kommer tilbake og blir faste kunder. Derfor er begreper som fleksibilitet, imøtekommenhet, ansvarsfullhet  rimelige priser og service mere enn tomme ord for oss. Vi gjør en innsats for å leve opp til meningen bak disse ordene.  At vi også 
gir en "fornøyd garanti" viser at vi mener alvor.


Beliggenheten nær inntil E6 på Berger gjør det ekstra lett å svinge innom. Ventetiden kan du tilbringe i vårt rekreasjonsrom eller kanskje du foretrekker et pølsemåltid hos Circle K eller en hamburger hos McDonalds, begge rett på utsiden av anlegget - valget er ditt.
Velkommen

This channel is coming soon!
bottom of page